Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Beeldende Vorming op de iPad" by iDigitiek # Book PDF Kindle ePub Free

Beeldende Vorming op de iPad

πŸ“˜ Read Now     πŸ“₯ Download


eBook details

  • Title: Beeldende Vorming op de iPad
  • Author : iDigitiek
  • Release Date : January 30, 2020
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 244582 KB

Description

Dit boek laat zien hoe gemak vriendelijk de boeken van iDigitiek Beeldende Vorming werken op de iPad. Welke inhoud, de opbouw van de hoofdstukken en welke begrippen in de boeken klas 1,2,3 en het boek kleur aan bod komen. 

Het eerste hoofdstuk beschrijft alle interactieve toepassingen in de boeken Beeldende Vorming. Door deze uitgebreide uitleg van alle interactieve mogelijkheden kan elke docent er gemakkelijk mee werken, ook de docent die niet gewend is om interactief les te geven, Elke docent en leerling kan door deze uitleg het werken met een interactief boek en alle mogelijkheden snel en simpel eigen maken. 

Bij de hoofdstukken over de aangeboden boeken kan naast de informatie per boek ook simpel geklikt worden om nog meer over de boeken te lezen in Apple Store en de preview exemplaren gratis downladen.

Als laatste komt het hoofdstuk over de site van iDigitiek aan bod. Ook hier kan met een simpele klik, op de afbeelding van de site gekeken worden zoals het aanbod van de boeken, algemene informatie en een pagina speciaal voor docenten. 


Veel lees-,kijk-, creatief- en interactief plezier! 

Voor meer info zie www. idigitiek.nl


Free Books Download "Beeldende Vorming op de iPad" PDF ePub Kindle